″Dva jezika jedna knjiga - Dy gjuhë një libër″ projekt malazezo-shqiptar / Debatet që kanë të bëjnë me bashkëjetesën në qytetin e Strugës | Hapat | DW | 24.12.2010
 1. Inhalt
 2. Navigation
 3. Weitere Inhalte
 4. Metanavigation
 5. Suche
 6. Choose from 30 Languages

Hapat

"Dva jezika jedna knjiga - Dy gjuhë një libër" projekt malazezo-shqiptar / Debatet që kanë të bëjnë me bashkëjetesën në qytetin e Strugës

1. Autorët më të mirë shqiptarë dhe malazezë do të përkthehen në gjuhët respektive duke i dhënë kështu një dimension të ri marrëdhënieve mes Malit të Zi dhe Shqipërisë, por në veçanti me Shkodrën. Ky është njëri nga qëllimet e një projekti të përbashkët shqiptaro-malazez, që sapo ka nisur dhe që financohet nga Bashkimi Evropian. Esat Ahmeti.

2. Agjencia për Zhvillimi Lokal në qytetin e Strugës organizon me sukses debate që kanë të bëjnë me bashkëjetesën dhe tolerancën në këtë qytet. Interesimi i qytetarëve ndaj këtyre debateve është mbi nivelin e pritur. Millço Jovanovski/Qeriman Bekteshi.

 • Data 24.12.2010
 • Shtypni Shtypeni faqen
 • Permalink https://p.dw.com/p/Qk44
 • Data 24.12.2010
 • Shtypni Shtypeni faqen
 • Permalink https://p.dw.com/p/Qk44