1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Një urë prej hekuri dhe shumë moderne  mbajtur em dy shtylla nga të dyja anët dhe shuëm tela.
Fotografi: epd/imago images

Europa

Evropa është kontinenti i tretë më i populluar në planet, shtrihet përtej kufijve të Bashkimit Evropian prej 27 anëtarësh.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë