FOKUS | DW
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Österreich - Informeller EU-Gipfel in Salzburg (AFP/Getty Images)

Samiti i BE: Europianët grinden për Brexit dhe refugjatët

Hans-Georg Maaßen (picture-alliance/dpa/B. von Jutrczenka)

Koment: Sinjale shqetësuese

Symbolbild Handelskrieg USA und China (picture-alliance/chromorange/C. Ohde)

"I duruari, i fituari në luftën tregtare"

Deutschland | Katarina Barley und der kosovarischen Justizminister Abelard Tahiri (BMJV)

Gjermania e mbështet Kosovën për forcimin e shtetit ligjor

Albanien Bundesaußenminister Maas beendete seinen offiziellen Besuch in Tirana (Albania Foreign Ministry)

Maas: Vazhdoni reformat për shtetin ligjor dhe drejtësinë

Pjotr Wersilow (picture-alliance/dpa/Tass/A. Novoderezhkin)

Dokumente me rrezik për aktivistin e Pussy-Riot Versilov?

Josip Juratovic (DW/A. Slanjankic)

Juratoviç: Kosova është viktimë e mungesës së kurajës

Der Druck auf Hans-Georg Maassen, Präsident des deutschen Verfassungsschutzes wächst (Getty Images/M. Tantussi)

Maaßen:Degradimi dhe shpërblimi i shefit të shërbimit sekret

Shiko videon 02:19
Now live
02:19 minuta
Shiko videon 01:51
Now live
01:51 minuta

Video të tjera

Profesor Sefer Tahiri për DW mbi gjendjen e medias në Maqedoni

Veteranët e remë në Kosovë - Ministri i Drejtësisë i Kosovës Abelard Tahiri deklaron për DW

Ministrja gjermane e Drejtësisë, Katarina Barley, priti në Berlin homologun e saj nga Kosova, Abelard Tahiri.

“Hamami Tek” i Gazi Ali Beut në Vushtrri