1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Flamuri i Kosovës: Sfondi blu me hartën e Kosovës në qendër të lyer me bojë ari, dhe gjashtë yje ngjyrë të çelët që formojnë një hark mbi hartë.
Fotografi: picture alliance/dpa/AP/V. KryeziuFotografi: picture alliance/dpa/AP/V. Kryeziu

Kosova

Prej 17 shkurtit 2008 Kosova është shteti më i ri i Evropës. Lexoni në artikujt e DW sfidat e rrugëtimit të saj drejt konsolidimit si shtet evropian dhe anëtar me të drejta të plota në bashkësinë ndërkombëtare.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë