1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Borodyanka Zerstörte Häuser
Fotografi: Maksim Levin/REUTERS

Ukraina

Më 24 shkurt 2022 Rusia nisi pushtimin e saj në Ukrainë. BE, SHBA dhe vendet aleate u përgjigjur me sanksione kundër Rusisë dhe mbështetje ushtarake për Ukrainën. Lexoni këtu artikujt e faqes sonë për këtë temë.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza