1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Gjermania

Tema

Vendi antar me popullsinë më të lartë dhe me ekonominë më të fuqishme në Bashkimin Evropian, eksportuesi i dytë në botë dhe rezidenca e DW.