1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Një djalë qëndron mbi tokën e plasaritur nga thatësira dhe shikon lart.
Fotografi: Rami Alsayed/NurPhoto/picture alliance

Siria

Siria ndodhet në bregun lindor të Mesdheut dhe kufizohet me Turqinë, Irakun, Jordaninë, Libanin dhe Izraelin. Lufta civile brutale, e ka lënë atë të papërgatitur për t'u përballur me fatkeqësitë natyrore.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë