1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Logoja e grupit parlamentar të partisë "Die Linke" (E Majta) në Parlamentin Federal të Gjermanisë, Bundestag: Sfondi i kuq, ndërsa shkronjat janë të zeza në sfond të bardhë.
Fotografi: Jens Krick/Flashpic/picture alliance

E Majta (Die Linke)

Partia më e majtë në politikën gjermane që nga Bashkimi. Është pasardhëse zyrtare e partisë shtetërore të RDGJ-së, SED, dhe aktualisht një nga tre partitë opozitare në Bundestag.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë