1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Një grua duke parë në mur foto e pengjeve të rrëmbyera më 7 tetor 2023 nga terroristët e Hamasit.
Fotografi: Middle East Images/AFP/Getty Images

Lindja e Mesme

Term gjeografik që përdoret përgjithësisht për shtetet arabe në Azinë Perëndimore, Egjiptin dhe Izraelin. Që nga masakra e Hamasit terrorist ndaj civilistëve izraelitë më 7 tetor 2023, Izraeli është në luftë.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë