1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Lumi me tragetë turistësh mbi të dhe në të majtë kulla e famshme Eifel.
Fotografi: Shotshop/IMAGO

Franca

Franca është një nga vendet themeluese të Bashkimit Evropian dhe një nga ekonomitë më të forta të tij. Është një nga vendet më të pasura në botë.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë