1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Turma njerëzish me pankarta  dhe flamurin gjerman mbi Murin e Berlinit. Pamje historike që u përhapën anembanë botës.
Fotografi: dpa/picture alliance

Muri i Berlinit

Rënia e Murit të Berlinit konsiderohet si pika kulmore e luftës për liri të popujve të Evropës Lindore kundër diktaturës komuniste.