1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Një grua e veshur me rroba vere duke lëvizur me një pedelek në Dubai. Në sfond ndërtesa të larta me arkitekturë moderne dhe eksperimentale.
Fotografi: Kamran Jebreili/AP Photo/picture alliance

Emiratet e Bashkuara Arabe

Emiratet e Bashkuara Arabe - është një federatë me shtatë emirate dhe qendër rajonale tregtare dhe turistike. Por shkeljet e të drejtave të njeriut vazhdojnë të ndodhin.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza