″I largët duket “pajtimi” Kosovë-Serbi″ | Ballina | DW | 18.08.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

"I largët duket “pajtimi” Kosovë-Serbi"

Naim Rashiti, drejtues i Grupit Ballkanik për Politikat flet për Deutsche Wellen mbi raportet Kosovë-Serbi, dialogun e brendshëm në Serbi lidhur me Kosovën, heshtjen e Prishtinës zyrtare lidhur me këtë dialog dhe nevojën e konsensusit kosovar për fazën e fundit të dialogut.

Shiko videon 13:48
Now live
13:48 minuta