1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Njerëz të ulur në stola sodisin nga muret e kështjellës pamjen Beogradit natën.
Fotografi: Joerg Modrow/DUMONT Bildarchiv/picture allianceFotografi: Joerg Modrow/DUMONT Bildarchiv/picture alliance

Serbia

Serbia është vendi me popullsi më të madhe në Ballkanin Perëndimor. Pakicën më të madhe e përbëjnë hungarezët, pasuar nga bosnjakët dhe romët, por ka edhe shqiptarë.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë