1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Vjosa Osmani e veshur me xhaketë të zezë dhe shall blu duke folur në një konferencë.
Fotografi: DANIEL MIHAILESCU/AFP/Getty ImagesFotografi: DANIEL MIHAILESCU/AFP/Getty Images

Vjosa Osmani-Sadriu

Vjosa Osmani-Sadriu, e lindur më 17 maj 1982 në Mitrovicë, është Presidente e Republikës së Kosovës që nga prilli i vitit 2021.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza