#Generation99: Ermali - i lindur gjatë luftës në malet e Drenicës | FOKUS | DW | 17.04.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#Generation99: Ermali - i lindur gjatë luftës në malet e Drenicës

Ermal Cani ka lindur në malet e Baicës, me 13 prill 1999. Ai tani është student në Prishtinë. Po si e sheh Ermali kohën e luftës, të ardhmen e tij, raportet Kosovë - Serbi dhe a do të shkonte për vizitë në Serbi?

Shiko videon 03:00