Varfëria dhe diskriminimi i romëve në Gjermani, Kosovë, Shqipëri... | FOKUS | DW | 09.04.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Varfëria dhe diskriminimi i romëve në Gjermani, Kosovë, Shqipëri...

Shiko videon 07:10