1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Kurti: Një rieskalim potencial i situatës i ka rrënjët në Beograd dhe kurrsesi në Prishtinë

13 Shtator 2023

Në një intervistë ekskluzive për DW, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti flet për takimin e 14 shtatorit me Vuçiqin, masat ndëshkuese të BE-së ndaj Kosovës, izolimin, situatën në veri dhe kërkesa e tij për BE-në.

https://p.dw.com/p/4WHR1