1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Një pamje nga lart e një qyteti evropianoverior, me ndërtime të rregullta ku ndërtesat më të larta janë kullat e kishave.
Fotografi: DW

Letonia

Shtet në veri të Evropës. Kufizohet me Lituaninë, Bjellorusinë, Rusinë, Estoninë dhe Detin Baltik. Prej vitit 2004 është antare e BE-së dhe NATO-s. Ka 1,8 milionë banorë (2022), 26 përqind e të cilëve janë rusë.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë