Kokat e mençura | Studimi në Gjermani | DW | 26.01.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Reklamë

Studimi në Gjermani

Kokat e mençura

Universitetet gjermane strukturohen mbi parimin "Njësim i hulumtimit dhe mësimit". Ato janë qendra mësimore për studentët por edhe laboratorë studimi shkencor prej nga dalin edhe laureatë të Çmimit Nobel.

Pamje simbolike

Pamje simbolike

Universitetet gjermane strukturohen mbi parimin "Njësim i hulumtimit dhe mësimit". Ato janë qendra mësimore për studentët por edhe laboratorë studimi shkencor të nivelit të lartë.

DW.COM