...ish-presidenti i Kosovës Ibrahim Rugova: | Fakte mbi Gjermaninë | DW | 29.03.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Fakte mbi Gjermaninë

...ish-presidenti i Kosovës Ibrahim Rugova:

"DW është një radio që na ka ndihmuar dhe është mirëpritur tek ne."

"Në një kohë kur kishte vetëm pak medie në gjuhën shqipe DW jepte informacione të vyera për qytetarët tanë në Kosovë, Gjermani dhe vende të tjera. Unë mendoj me mirënjohje të madh për programin shqip të DW-së pasi veçanërisht në atë kohë ne kishim nevojë urgjente për informacione (...)."