1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Europeo: Dhuna familjare në Ukrainë, pas zjarreve në Greqi dhe një artiste queer kundër diskriminimit...

14 Shtator 2023

https://p.dw.com/p/4WJcn