1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Bullgari, Sofje, pamje nga pallati i një ndërtese të lartë
Fotografi: Alexandar Detev/DW

Bullgaria

Bullgaria është një vend i Evropës Juglindore. Anëtare e NATO-s dhe e Bashkimit Evropian. Kufizohet me Rumaninë, Serbinë, Maqedoninë e Veriut, Greqinë, Turqinë dhe Detin e Zi.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë