1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Akropolis: Ndërtesa ëkziston që në shekullin pesë para krishtit. Ajo përbëhet nga shumë shtylla prej mermeri.
Fotografi: Petros Giannakouris/ASSOCIATED PRESS/picture alliance

Greqia

Greqia konsiderohet si vendi ku ka lindur demokracia. Është anëtare e BE-së dhe e Eurozonës. Kryeqyteti është Athina. Greqia është një nga vendet fqinje të Shqipërisë. Ka mbi 10 milionë banorë.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë