#DW_BalkanBooster: Ndotja e lumit Danub | FOKUS | DW | 17.01.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#DW_BalkanBooster: Ndotja e lumit Danub

Nga Bullgaria në Rumani dhe më pas në Serbi treshja e #DW_BalkanBooster udhëtuan në të tre vendet ku kalon lumi Danub, për të raportuar mbi ndotjen e tij.

Shiko videon 01:47