Pompozitet nё politikё – Pallatet presidenciale | Të gjitha përmbajtjet | DW | 01.11.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Pompozitet nё politikё – Pallatet presidenciale

Rusёt kanё Kremlinin, amerikanёt Shtёpinё e Bardhё, francezёt Pallatin Elysée. Tani edhe turqit kanё pallatin e tyre tё ri presindencial. Edhe ky ёshtё si shumё tё tjerё: shkёlqim, pompozitet dhe madhёshti.