1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Festivali i dritave te Porta e Brandenburgut në ngjyrat e ylberi
Fotografi: Jörg Carstensen/dpa/picture alliance

Berlin

"I varfër, por seksi", kryeqyteti i Gjermanisë ka shumë oferta kulturore, festivale dhe party. Është metropoli më i madh me afro 3.7 milionë banorë dhe një nga 16 landet federale.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza