1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Media

Miratoc dhe Llojani

22 Shkurt 2019

Kjo është shtëpia e fundit në Miratoc, fshati kufitar që lidh Serbinë me Maqedoninë. Miratoci gjendet vetëm 2 kilometër larg Llojanit, fshati tjetër shqiptar përtej kufirit. Megjithatë banorët duhet të udhëtojnë 75 kilometra për të kaluar nga njëra anë në tjetrën nëpërmjet Kumanovës dhe Preshevës. Në vitin 1991 mes tyre u vendos kufiri administrativ.

https://p.dw.com/p/3DskX