1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Western Balkans Youth Orchestra: Muzikantë të rinj të bërë bashkë për të kapërcyer kufijtë dhe të kaluarën

28 Gusht 2023

Western Balkans Youth Orchestra (WBYO) me rreth 65 muzikantë nga rajoni por edhe Europa përmbyllën këtë sezon një tur të suksesshëm me gjashtë koncerte simfonike në Ballkanin Perëndimor dhe dy në Gjermani. WBYO u krijua katër vite më parë, si një platformë bashkëpunimi ndërkufitar, ku kombësia, etnia, e ndasitë e tjera lihen pas dhe në qendër mbetet muzika.

https://p.dw.com/p/4VgAI