Të shkatërruara dhe të rindërtuara - Monumente të kulturës botërore | Të gjitha përmbajtjet | DW | 28.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Të shkatërruara dhe të rindërtuara - Monumente të kulturës botërore