1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
PolitikëUkrainë

Si elektriçistët ukrainas rrezikojnë jetën për të kryer riparimet elektrike

6 Maj 2024

Rusia i ka intensifikuar sulmet kundër infrastrukturës energjetike në të gjithë Ukrainën. Për të lehtësuar sadopak gjendjen, elektricistët dhe inxhinierët ukrainas rrezikojnë jetën për të riparuar të paktën disa nga shkatërrimet.

https://p.dw.com/p/4fXD2