1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Shtëpia e Giusseppe Verdit - ëndrra e pensionistëve

11 Janar 2023

Kompozitori i famshëm Giusseppe Verdi e quante madje Casa-n një nga veprat e tij të preferuara. Sot Casa Verdi u ofron muzikanteve dhe muzikantëve nga mosha 65 vjeç një strehë të mirë për të jetuar.

https://p.dw.com/p/4M0CT