1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Ndërtesa e rrumbullakët e Koloseumit dhe sheshi përballë i mbushur me turistë. Pamje e verës së nxehtë 2023.
Fotografi: REMO CASILLI/REUTERS

Italia

Italia është anëtare e BE-së, NATO-s dhe G7-ës. Ka 60 milionë banorë dhe është vendi i tretë për nga fuqia ekonomike në Eurozonë.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë