1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Shqipëri: Shembja e Teatrit Kombëtar

17 Maj 2020

Incidenteve nuk u shpëtuan as gazetarët dhe punonjësit e medias. Ish-deputetja e Lëvizjes Socialiste për Integrim Silva Caka është shoqëruar në komisariat. Në mbrojtje i ka dalë gazetari dhe analisti Alfred Lela i cili është shoqëruar dhunshëm nga efektivët e policisë.

https://p.dw.com/p/3cM84