Sa para dërgon diaspora shqiptare, serbe, boshnjake dhe kroate në vendlindje? | FOKUS | DW | 06.02.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Sa para dërgon diaspora shqiptare, serbe, boshnjake dhe kroate në vendlindje?

Shiko videon 10:35