1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Uji kristal i pastër, një mol në të majtë, një shkëmb me gjelbërim në të djathë. Plazhi i bardhë.
Fotografi: picture-alliance/robertharding

Kroacia

Kroacia është një vend ballkanik i kufizuar nga Sllovenia, Hungaria, Serbia, Bosnja, Mali i Zi dhe Deti Adriatik. Kryeqyteti dhe qyteti më i madh i saj është Zagrebi.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë