1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
ShoqëriaHungari

Pushime falas pas sëmundjes së rëndë

17 Prill 2024

Sëmundjet kushtojnë, me këtë përvojë të hidhur është përballur edhe hungarezja Marika Tuus. Për pushime paratë nuk mjaftonin më, por falë një iniciative hungareze, për Marikan dhe familjen erdhi edhe dita për t'u çlodhur.

https://p.dw.com/p/4epyQ

Sëmundjet kushtojnë, me këtë përvojë të hidhur është përballur edhe hungarezja Marika Tuus. Para vitesh ajo u diagnostikua me kancer në gji. Sëmundja nuk vuri në sprovë vetëm shëndetin e saj, por edhe buxhetin e familjes. Për pushime paratë nuk mjaftonin më, por falë një iniciative hungareze, për Marikan dhe familjen e saj erdhi edhe dita për pushime.