Missing sons: Një shekull i vajtimit | Të gjitha përmbajtjet | DW | 25.12.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Missing sons: Një shekull i vajtimit

"Missing Sons" në galerinë e arteve në Bon tregon se si Lufta e I-rë Botërore e ndyshoi kulturën e kujtesës dhe të shprehjes së dhimbjes. E vetmja që u ka mbetur të afërmve janë gurët përkujtimorë me emrin e viktimave.