1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Kori Serbo-Hebraik i Beogradit

25 Qershor 2024

Kori Serbo-Hebraik në Beograd u krijua nga hebrenjtë sefardikë që erdhën nga Spanja dhe Portugalia në Europën Lindore në shekullin e 15-të. Por ka kohë që në këtë kor nuk këndojnë vetëm hebrenjtë.

https://p.dw.com/p/4hQsU

Kori Serbo-Hebraik në Beograd u krijua nga hebrenjtë sefardikë që erdhën nga Spanja dhe Portugalia në Europën Lindore në shekullin e 15-të. Por ka kohë që në këtë kor nuk këndojnë vetëm hebrenjtë. Ai është i hapur për të gjithë qytetarët serbë e të mirëseardhur janë të gjithë ata që kanë pasion muzikën.