1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Gonzato: BE ka disa projekte që mbështesin SPAK në Shqipëri

12 Prill 2024

Ambasadori i BE në Shqipëri për DW: BE ka disa projekte që mbështesin SPAK jo vetëm prokurorët, por edhe anën hetimore.

https://p.dw.com/p/4egn6

Ambasadori i BE në Shqipëri, Gonzato flet për DW mbi procesin e afrimit të Shqipërisë me BE, rolin e SPAK, dhe ligjin për zonat e mbrojtura, ku thekson, se procesi i konsultimit mund të ishte kryer në mënyrë më gjithëpërfshirës e transparente.