1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Greqi - kur dhuna e policisë çon në vdekje

31 Janar 2023

Romët në Greqi janë shpesh në shënjestër të kontrolleve policore dhe dhunës - që nganjëherë shkakton edhe vdekje si në rastin e 18 vjeçarit, Niko. Babai i tij kërkon dejtësi.

https://p.dw.com/p/4MuZX