FOKUS | DW
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Brücke in Mitrovica - Grenze Kosovo-Serbien (Getty Images/AFP/A. Nimani)

Gjermania të ndërmjetësojë për njohjen e Kosovës

Deutschland Angela Merkel zum Fall Maaßen (picture-alliance/dpa/L. Mirgeler)

Rasti „Maaßen“ përçan Gjermaninë

Archivbild: Berlin - Merkel und Seehofer (picture-alliance/dpa/B. v. Jutrczenka)

Koment: Gjermani thirri arsyes!

Europa-Sitz Vereinte Nationen, UNO in Genf, Schweiz (picture-alliance/imagebroker/G. Fischer)

BE dhe Ballkani perëndimor në Nju Jork

USA Washington - Donald Trump trifft auf Andrzej Duda (Reuters/K. Lamarque)

"Fort Trump" në Poloni?

Shinzo Abe (picture-alliance/dpa/AP Images/E. Hoshiko)

Japonezi rekordmen Shinzo Abe

Russland Sergei Lawrow ARCHIV (Getty Images/AFP/J. Makovec)

Cilat do të jenë mesazhet ruse në Bosnje-Hercegovinë?

USA UN Nikki Haley in New York (picture-alliance/Xinhua News Agency/Li Muzi)

Nikki Haley: Pozitionet nuk kanë ndryshuar

Shiko videon 03:20
Now live
03:20 minuta
Shiko videon 03:24
Now live
03:24 minuta
Shiko videon 07:40
Now live
07:40 minuta

Video të tjera

Pse ministri i Jashtëm gjerman Heiko Maas anashkaloi Kosovën dhe çfarë kërkohet nga Shqipëria?

Thaçi dhe Vuçiq si në feudalizëm

Profesor Sefer Tahiri për DW mbi gjendjen e medias në Maqedoni

Veteranët e remë në Kosovë - Ministri i Drejtësisë i Kosovës Abelard Tahiri deklaron për DW