1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Avionët luftarakë për Ukrainën dhe lehtësimet e nënshtetësisë

26 Maj 2023

https://p.dw.com/p/4RpvL