1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Çfarë pritet në vitin 2023: Ligjet për të huajt, lufta në Ukrainë, inflacioni dhe ekonomia

Bahri Cani
23 Janar 2023

https://p.dw.com/p/4MZhJ