1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Olaf Scholz duke folur në pult.
Fotografi: AP/Rafiq Maqbool/picture alliance

Olaf Scholz

Socialdemokrati Olaf Scholz drejton koalicionin qeverisës të qendrës së majtë të përbërë nga tri parti: Partia socialdemokrate, Partia E Gjelbër, dhe Partia e Lirë Demokratike, FDP.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë