Xhakaliu: Gjermania ka ndihmuar më së shumti për pavarësinë e Kosovës | Ballkani | DW | 04.09.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballkani

Xhakaliu: Gjermania ka ndihmuar më së shumti për pavarësinë e Kosovës

Ambasadori i Kosovës në Berlin Skender Xhakaliu shprehet shumë i kënaqur me trajtimin e Kosovës dhe të tij si ambasador.

Für unsere Internetauftritt bitte ich um diese Foto in Daten Bank einzustellen. Dieser Bild stammt von Herr Skender Xhakaliu (Botschafter der Republik Kosovo in Berlin). Herrn Xhakaliu hat uns das Bild per Mail geschickt und die DW darf das Bild benutzen. Bildbeschreibung: Skender Xhakaliu - Botschafter der Republik Kosovo in Berlin

Skender Xhakaliu

"Gjermania është një prej vendeve mike të cilat më së shumti kanë ndihmuar Kosovën në rrugën e saj drejt pavarësisë", pohon ambasadori i Kosovës në Berlin Skender Xhakaliu në një intervistë zhvilluar me DW. Dy muaj nga fillimi i kësaj detyre ai shprehet shumë i kënaqur me trajtimin e Kosovës dhe të tij si ambasador në Berlin. Në mikrofonin e DW-s ate e ftoi Bahri Cani. 

Audio dhe video për temën