1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Dy policë  përpara kurorave dhe qirinjve të vendosur në shkallët e një ndërtese, me rastin e pesëvjetorit të aktit të terrorit në Tregun e Krishtlindjeve në Breitscheidplatz në Berlin.
Fotografi: Tobias Schwarz/AFP

Terrorizmi

Enciklopedia e Oksfordit e përkufizon terrorizmin si "përdorim të paligjshëm të dhunës dhe frikësimit, sidomos kundër civilëve në dobi të arritjes së qëllimeve politike".

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza