1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Palestinezë duke protestuar në shenjë solidariteti me Rripin e Gazës në Rramallah, në 
Bregun Perëndimor. (27 tetor 2023) Të gjithë demonstuesit janë burra në duar mbajnë flamurin palestinez.
Fotografi: Aris Messinis/AFPFotografi: Aris Messinis/AFP

Territoret Palestineze

Territoret palestineze përbëhen nga Rripi i Gazës, që kontrollohet nga organizata militante Hamas, dhe Bregu Perëndimor i Lumit Jordan, i quajtur ndryshe Bregu Perëndimor, ku përfshihet edhe Jeruzalemi Lindor.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë