1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Tarifat doganore

Me vendosjen e tarifave 100 përqind ndaj mallrave serbe, Kosova ka bërë që në vend të mos hyjnë mallra serbe.

Nëntë muaj pasi qeveria e Kosovës vendosi taksën doganore 100 përqind për të gjitha produktet nga Serbia dhe Bosnje-Hercegovina, asnjë mall nga Serbia nuk hyn më në Kosovë. Por, përkundër presionit në terren dhe rritjes së kontrolleve policore, Beogradi po gjen mënyra për të siguruar furnizimin e popullatës serbe në Kosovë me produkte të Serbisë.