Stacioni i fundit i një udhëtimi të dëshpëruar | Të gjitha përmbajtjet | DW | 18.05.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Stacioni i fundit i një udhëtimi të dëshpëruar

Ata vijnë në Patras dhe ëndërrojnë për një jetë më të mirë, por jo në këtë qytet: Përmes Greqisë përpiqen të hyjnë në Europë dhjetëra mijëra refugjatë - shumë rrezikojnë jetën për ëndrrën e tyre.